Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (1-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Celta de Vigo het zondag 2 oktober 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (1-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Veiga, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. In de 20e minuut moest Luiz Felipe van het veld vertrekken nadat scheidsrechter César Soto Grado een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Real Betis verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Celta de Vigo - Real Betis 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt G. Veiga met assist van F. Beltran Celta de Vigo 1-0
20' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor Luiz Felipe Real Betis
22' Wissel Real Betis Wissel G. Pezzella voor W. Carvalho Real Betis
30' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Veiga Celta de Vigo
32' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
32' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Larsen Celta de Vigo
35' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
46' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor Luiz Henrique Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel N. Fekir voor B. Iglesias Real Betis
55' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor A. Solari Celta de Vigo
55' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Paciencia voor J. Larsen Celta de Vigo
65' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor S. Canales Real Betis
70' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Mingueza voor H. Mallo Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel L. de la Torre voor G. Veiga Celta de Vigo
72' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal voor M. Montoya Real Betis
72' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor Rodri Real Betis
75' Wissel Celta de Vigo Wissel I. Aspas voor C. Perez Celta de Vigo
84' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
90' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Mingueza Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Betis
Opstellingen Celta de Vigo - Real Betis
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Betis

Celta de Vigo en Real Betis treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Betis in de Primera División vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 9 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Celta de Vigo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 7
Winst Real Betis 9
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 13e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 4e plaats.