Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Sociedad (0-0) || Primera División

Zondag 16 oktober 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 16 oktober 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Real Sociedad 0-0

Vanaf zondag 16 oktober 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Sociedad volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 15 dagen, 11 uur, 18 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Sociedad
Opstellingen Celta de Vigo - Real Sociedad

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Sociedad

Celta de Vigo en Real Sociedad treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 8 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 11 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Celta de Vigo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 6
Winst Real Sociedad 11
Gelijkspel 7
Totaal 24
Tags
Celta de Vigo - Real Sociedad Opstelling Celta de Vigo Opstelling Real Sociedad Live Celta de Vigo - Real Sociedad Live Celta de Vigo - Real Sociedad kijken Celta de Vigo - Real Sociedad kijken Live Celta de Vigo - Real Sociedad stream Celta de Vigo - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Sociedad Uitslag Celta de Vigo - Real Sociedad Statistieken Celta de Vigo - Real Sociedad Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Real Sociedad wedden Celta de Vigo - Real Sociedad gokken Celta de Vigo - Real Sociedad Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .