Voorbeschouwing Elche - Mallorca (0-0) || Primera División

Maandag 10 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Elche het maandag 10 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Elche - Mallorca 0-0

Vanaf maandag 10 oktober 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Elche - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 10 uur, 59 minuten en 54 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Mallorca
Opstellingen Elche - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Elche - Mallorca

Elche en Mallorca treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Mallorca in de Primera División vond plaats op 16 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Elche favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 1
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 20e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Elche - Mallorca Opstelling Elche Opstelling Mallorca Live Elche - Mallorca Live Elche - Mallorca kijken Elche - Mallorca kijken Live Elche - Mallorca stream Elche - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Elche - Mallorca Uitslag Elche - Mallorca Statistieken Elche - Mallorca Primera División 2022/2023 Elche - Mallorca wedden Elche - Mallorca gokken Elche - Mallorca Unibet