Nabeschouwing Espanyol - Almería (3-3) || Primera División 2022/2023

Zondag 4 juni 2023 - 21:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Espanyol het zondag 4 juni 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Almería (3-3)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Espanyol en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Almería
Goals
3
3
LIVE Espanyol - Almería 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Almería
Opstellingen Espanyol - Almería

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Espanyol - Almería

Espanyol en Almería treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Almería in de Primera División vond plaats op 27 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Espanyol als Almería wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 5
Winst Almería 5
Gelijkspel 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 19e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Espanyol - Almería Opstelling Espanyol Opstelling Almería Live Espanyol - Almería Live Espanyol - Almería kijken Espanyol - Almería kijken Live Espanyol - Almería stream Espanyol - Almería Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Almería Uitslag Espanyol - Almería Statistieken Espanyol - Almería Primera División 2022/2023 Espanyol - Almería wedden Espanyol - Almería gokken Espanyol - Almería Unibet