Nabeschouwing Getafe - Villarreal (0-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 17:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Getafe het zondag 28 augustus 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Villarreal (0-0)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Getafe en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Villarreal, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Villarreal kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Getafe - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
39' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
44' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
58' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor J. L. Morales Villarreal
58' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor Y. Pino Villarreal
58' Wissel Villarreal Wissel Kiko voor J. Foyth Villarreal
69' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor D. Parejo Villarreal
69' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor G. Lo Celso Villarreal
73' Wissel Getafe Wissel N. Maksimovic voor J. Seoane Getafe
73' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Coquelin Villarreal
90' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor E. Unal Getafe
91' Wissel Getafe Wissel J. Latasa voor B. Mayoral Getafe
100' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Torres Villarreal
100' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Pedraza Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Villarreal
Opstellingen Getafe - Villarreal
De opstellingen van Getafe en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Villarreal

Getafe en Villarreal treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Villarreal in de Primera División vond plaats op 16 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 17 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Getafe. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 8
Winst Villarreal 17
Gelijkspel 5
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 2e plaats.