Nabeschouwing Girona - Osasuna (1-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Girona het zondag 23 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Osasuna (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Girona en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door K. Barja, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Girona kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Lopez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Girona - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor Ez Abde Osasuna
37' Doelpunt Osasuna Doelpunt K. Barja met assist van C. Avila Osasuna 0-1
45' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
46' Doelpunt Girona Doelpunt D. Lopez met assist van Y. Herrera Girona 1-1
55' Wissel Girona Wissel R. Riquelme voor T. Villa Girona
55' Wissel Girona Wissel V. Fernandez voor M. Vallejo Girona
64' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor L. Torro Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel A. Oroz voor R. Pena Osasuna
70' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
72' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Cruz Osasuna
74' Wissel Girona Wissel M. Gutierrez voor J. Hernandez Girona
74' Wissel Girona Wissel Reinier voor Y. Herrera Girona
81' Wissel Girona Wissel C. Stuani voor V. Castellanos Girona
82' Wissel Osasuna Wissel P. Ibanez voor M. Gomez Osasuna
82' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor C. Avila Osasuna
88' Gele kaart Girona Gele kaart voor M. Gutierrez Girona
89' Gele kaart Girona Gele kaart voor Reinier Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Osasuna
Opstellingen Girona - Osasuna
De opstellingen van Girona en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Osasuna

Girona en Osasuna treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Osasuna elkaar treffen in de Primera División.

Winst Girona 0
Winst Osasuna 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 18e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 7e plaats.