Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Sociedad het zondag 9 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door B. Mendez, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Sociedad dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Villarreal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor U. Emery Villarreal
33' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt B. Mendez met assist van M. Merino Real Sociedad 1-0
44' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Lo Celso Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor A. Danjuma Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor Y. Pino Villarreal
55' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor D. Silva Real Sociedad
64' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor F. Coquelin Villarreal
65' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
68' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor B. Mendez Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel M. Cho voor A. Sorloth Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel C. Fernandez voor D. Silva Real Sociedad
75' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Elustondo Real Sociedad
78' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Torres Villarreal
81' Wissel Real Sociedad Wissel B. Turrientes voor B. Mendez Real Sociedad
81' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor A. Elustondo Real Sociedad
81' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor G. Lo Celso Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel A. Mandi voor Kiko Villarreal
82' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Sola Real Sociedad
87' Wissel Real Sociedad Wissel R. Navarro voor T. Kubo Real Sociedad
91' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor C. Fernandez Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Villarreal
Opstellingen Real Sociedad - Villarreal
De opstellingen van Real Sociedad en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Villarreal

Real Sociedad en Villarreal treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Villarreal in de Primera División vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 13 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Real Sociedad. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 6
Winst Villarreal 13
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 7e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 9e plaats.