Nabeschouwing Villarreal - Elche (4-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Villarreal het zondag 4 september 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Elche (4-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Elche is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 4-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Moreno, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Lo Celso op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat F. Coquelin namens Villarreal het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Villarreal in de 94e minuut, nadat J. L. Morales de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Elche 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno Villarreal 1-0
36' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Lo Celso met assist van N. Jackson Villarreal 2-0
42' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor N. Jackson Villarreal
43' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Guti Elche
46' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor N. Jackson Villarreal
46' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor R. Guti Elche
57' Wissel Elche Wissel P. Milla voor L. Boye Elche
57' Wissel Elche Wissel R. Marti voor E. Ponce Elche
59' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Milla Elche
65' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Y. Pino Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor G. Moreno Villarreal
70' Wissel Elche Wissel D. Quina voor A. Collado Elche
70' Wissel Elche Wissel Josan voor Tete Morente Elche
79' Wissel Villarreal Wissel A. Mandi voor Kiko Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor G. Lo Celso Villarreal
81' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt F. Coquelin met assist van S. Chukwueze Villarreal 3-0
94' Doelpunt Villarreal Doelpunt J. L. Morales met assist van A. Baena Villarreal 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Elche
Opstellingen Villarreal - Elche
De opstellingen van Villarreal en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Elche

Villarreal en Elche treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Elche in de Primera División vond plaats op 16 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Elche slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 3
Winst Elche 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 5e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 16e plaats.