Nabeschouwing Almería - Deportivo Alavés (0-3) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Almería het vrijdag 26 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Deportivo Alavés (0-3)

Het Primera División duel tussen Almería en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-3 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Samuel Omorodion, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat Deportivo Alavés via Luis Rioja op 0-2 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Samuel Omorodion van Deportivo Alavés die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almería - Deportivo Alavés 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
10' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Samuel Omorodion met assist van Carlos Vicente Deportivo Alavés 0-1
47' Gele kaart Almería Gele kaart voor Edgar González Almería
52' Penalty Deportivo Alavés Penalty Luis Rioja Deportivo Alavés 0-2
56' Wissel Almería Wissel Álex Centelles voor Sergio Akieme Almería
56' Wissel Almería Wissel Marko Milovanović voor Léo Baptistão Almería
56' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Edgar González Almería
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Benavídez voor Jon Guridi Deportivo Alavés
75' Wissel Almería Wissel Lázaro voor Adrián Embarba Almería
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Sola voor Luis Rioja Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Nahuel Tenaglia voor Andoni Gorosabel Deportivo Alavés
79' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ander Guevara Deportivo Alavés
79' Wissel Almería Wissel Luka Romero voor Sergio Arribas Almería
88' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Samuel Omorodion met assist van Carlos Benavídez Deportivo Alavés 0-3
89' Wissel Deportivo Alavés Wissel Giuliano Simeone voor Samuel Omorodion Deportivo Alavés
89' Wissel Deportivo Alavés Wissel Victor Parada voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Deportivo Alavés
Opstellingen Almería - Deportivo Alavés
De opstellingen van Almería en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Deportivo Alavés

Almería en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almería. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almería 0
Winst Deportivo Alavés 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 12e plaats.