Nabeschouwing Almería - Real Madrid (1-3) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 19:30 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Almería het zaterdag 19 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Madrid (1-3)

Het Primera División duel tussen Almería en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Almería - Real Madrid
Goals
1
3
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
20
25
Schoten op doel
8
9
Aanvallen
79
111
Gevaarlijke aanvallen
48
56
Passes
428
567
Overtredingen
10
13
Buitenspel
1
4
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Almería - Real Madrid 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Real Madrid
Opstellingen Almería - Real Madrid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Almería - Real Madrid

Almería en Real Madrid treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 11 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almería. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almería 1
Winst Real Madrid 11
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Almería - Real Madrid Opstelling Almería Opstelling Real Madrid Live Almería - Real Madrid Live Almería - Real Madrid kijken Almería - Real Madrid kijken Live Almería - Real Madrid stream Almería - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Almería - Real Madrid Uitslag Almería - Real Madrid Statistieken Almería - Real Madrid Primera División 2023/2024 Almería - Real Madrid wedden Almería - Real Madrid gokken Almería - Real Madrid Unibet