Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (0-2) || Primera División 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Celta de Vigo het zondag 13 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (0-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Osasuna
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
113
116
Gevaarlijke aanvallen
42
31
Passes
469
433
Overtredingen
11
15
Buitenspel
6
1
Corners
7
2
Wissels
5
5
LIVE Celta de Vigo - Osasuna 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Osasuna
Opstellingen Celta de Vigo - Osasuna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Osasuna

Celta de Vigo en Osasuna treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Osasuna in de Primera División vond plaats op 6 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 7
Winst Osasuna 6
Gelijkspel 5
Totaal 18

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Osasuna Opstelling Celta de Vigo Opstelling Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna kijken Celta de Vigo - Osasuna kijken Live Celta de Vigo - Osasuna stream Celta de Vigo - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna Uitslag Celta de Vigo - Osasuna Statistieken Celta de Vigo - Osasuna Primera División 2023/2024 Celta de Vigo - Osasuna wedden Celta de Vigo - Osasuna gokken Celta de Vigo - Osasuna Unibet