Voorbeschouwing Celta de Vigo - Villarreal (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 02:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Celta de Vigo het zondag 5 mei 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Villarreal 0-0

Vanaf zondag 5 mei 2024 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Villarreal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 11 dagen, 8 uur, 3 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Villarreal
Opstellingen Celta de Vigo - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Villarreal

Celta de Vigo en Villarreal treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Villarreal in de Primera División vond plaats op 20 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 12 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Celta de Vigo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 8
Winst Villarreal 12
Gelijkspel 5
Totaal 25
Tags
Celta de Vigo - Villarreal Opstelling Celta de Vigo Opstelling Villarreal Live Celta de Vigo - Villarreal Live Celta de Vigo - Villarreal kijken Celta de Vigo - Villarreal kijken Live Celta de Vigo - Villarreal stream Celta de Vigo - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Villarreal Uitslag Celta de Vigo - Villarreal Statistieken Celta de Vigo - Villarreal Primera División 2023/2024 Celta de Vigo - Villarreal wedden Celta de Vigo - Villarreal gokken Celta de Vigo - Villarreal Unibet