LIVE Girona - Cádiz (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 21:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Girona het zaterdag 20 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Girona - Cádiz 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2024 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Girona - Cádiz volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 44 minuten en 5 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Cádiz
Opstellingen Girona - Cádiz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Girona - Cádiz

Girona en Cádiz treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Cádiz in de Primera División vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Girona als Cádiz wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Girona 1
Winst Cádiz 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 3e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Girona - Cádiz Opstelling Girona Opstelling Cádiz Live Girona - Cádiz Live Girona - Cádiz kijken Girona - Cádiz kijken Live Girona - Cádiz stream Girona - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Girona - Cádiz Uitslag Girona - Cádiz Statistieken Girona - Cádiz Primera División 2023/2024 Girona - Cádiz wedden Girona - Cádiz gokken Girona - Cádiz Unibet