Voorbeschouwing Granada - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 02:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Granada het zondag 19 mei 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Granada - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 19 mei 2024 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Granada - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 20 uur, 20 minuten en 57 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Celta de Vigo
Opstellingen Granada - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Granada - Celta de Vigo

Granada en Celta de Vigo treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 9 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Granada. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Granada 2
Winst Celta de Vigo 9
Gelijkspel 6
Totaal 17
Tags
Granada - Celta de Vigo Opstelling Granada Opstelling Celta de Vigo Live Granada - Celta de Vigo Live Granada - Celta de Vigo kijken Granada - Celta de Vigo kijken Live Granada - Celta de Vigo stream Granada - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Granada - Celta de Vigo Uitslag Granada - Celta de Vigo Statistieken Granada - Celta de Vigo Primera División 2023/2024 Granada - Celta de Vigo wedden Granada - Celta de Vigo gokken Granada - Celta de Vigo Unibet