Nabeschouwing Mallorca - Almería (2-2) || Primera División 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 19:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Mallorca het zondag 19 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Almería (2-2)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Mallorca en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Cyle Larin, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Almería kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sergio Arribas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Bruno Langa  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almería de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Sergi Darder de 2-2 maakte voor Mallorca. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mallorca - Almería 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Antonio Raíllo  Mallorca
29' Doelpunt Mallorca Doelpunt Cyle Larin met assist van José Copete Mallorca 1-0
37' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor José Copete Mallorca
41' Doelpunt Almería Doelpunt Sergio Arribas Almería 1-1
47' Gele kaart Almería Gele kaart voor Luka Romero Almería
46' Wissel Mallorca Wissel Omar Mascarell voor Samú Costa Mallorca
58' Wissel Almería Wissel Lucas Robertone voor Gonzalo Melero Almería
62' Gele kaart Almería Gele kaart voor Lucas Robertone Almería
63' Wissel Mallorca Wissel Manu Morlanes voor Cyle Larin Mallorca
63' Wissel Mallorca Wissel Abdón Prats voor Dani Rodríguez Mallorca
64' Gele kaart Almería Gele kaart voor Sergio Arribas Almería
65' Wissel Almería Wissel Léo Baptistão voor Luis Javier Suárez Almería
65' Wissel Almería Wissel Choco Lozano  voor Luka Romero Almería
66' Doelpunt Almería Doelpunt Bruno Langa  met assist van Sergio Arribas Almería 1-2
69' Wissel Mallorca Wissel Nemanja Radonjic voor José Copete Mallorca
76' Wissel Mallorca Wissel Toni Lato voor Jaume Costa Mallorca
82' Wissel Almería Wissel Adrián Embarba voor Sergio Arribas Almería
82' Wissel Almería Wissel Aleksandar Radovanović voor Álex Centelles Almería
83' Doelpunt Mallorca Doelpunt Sergi Darder met assist van Antonio Raíllo  Mallorca 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Almería
Opstellingen Mallorca - Almería
De opstellingen van Mallorca en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Almería

Mallorca en Almería treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Almería in de Primera División vond plaats op 17 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Almería slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 4
Winst Almería 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 17e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 20e plaats.