Nabeschouwing Sevilla - Cádiz (0-1) || Primera División 2023/2024

Woensdag 15 mei 2024 - 19:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Sevilla het woensdag 15 mei 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Cádiz (0-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 96e minuut door Sergi Guardiola, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cádiz dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Cádiz de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sevilla - Cádiz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sevilla Wissel Suso voor Dodi Lukébakio Sevilla
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Lucas Ocampos Sevilla
50' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Javi Hernández Cádiz
55' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Marcos Acuña Sevilla
61' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Roger Martí Cádiz
61' Wissel Cádiz Wissel Juanmi voor Rubén Sobrino Cádiz
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Boubakary Soumaré Sevilla
67' VAR: Afgekeurd doelpunt Loïc Badé Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Loïc Badé Cádiz
68' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
70' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Gonzalo Escalante Cádiz
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Lucien Agoumé Sevilla
80' Wissel Cádiz Wissel Iván Alejo voor Joseba Zaldua Cádiz
80' Wissel Cádiz Wissel Brian Ocampo voor Robert Navarro Cádiz
84' Wissel Sevilla Wissel Juanlu Sánchez voor Jesús Navas Sevilla
84' Wissel Sevilla Wissel Mariano Díaz voor Lucas Ocampos Sevilla
88' Wissel Sevilla Wissel Adrià Pedrosa voor Marcos Acuña Sevilla
94' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Kike Salas Sevilla
91' Wissel Cádiz Wissel Maxi Gómez voor Javi Hernández Cádiz
96' Doelpunt Cádiz Doelpunt Sergi Guardiola met assist van Juanmi Cádiz 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Cádiz
Opstellingen Sevilla - Cádiz
De opstellingen van Sevilla en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Cádiz

Sevilla en Cádiz treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Cádiz in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 6
Winst Cádiz 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 12e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.