Nabeschouwing Valencia - Las Palmas (1-0) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het vrijdag 18 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Las Palmas (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Las Palmas
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
99
100
Gevaarlijke aanvallen
36
32
Passes
365
605
Overtredingen
12
6
Buitenspel
2
1
Corners
6
4
Wissels
6
5
LIVE Valencia - Las Palmas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Las Palmas
Opstellingen Valencia - Las Palmas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valencia - Las Palmas

Valencia en Las Palmas treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 4 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valencia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 1
Winst Las Palmas 4
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 6e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Las Palmas Opstelling Valencia Opstelling Las Palmas Live Valencia - Las Palmas Live Valencia - Las Palmas kijken Valencia - Las Palmas kijken Live Valencia - Las Palmas stream Valencia - Las Palmas Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Las Palmas Uitslag Valencia - Las Palmas Statistieken Valencia - Las Palmas Primera División 2023/2024 Valencia - Las Palmas wedden Valencia - Las Palmas gokken Valencia - Las Palmas Unibet