Nabeschouwing Valencia - Sevilla (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 21:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het zaterdag 17 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sevilla (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Valencia en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Valencia en Sevilla gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Valencia, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter César Soto Grado niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Sevilla
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
1
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
115
77
Gevaarlijke aanvallen
54
28
Passes
567
506
Overtredingen
5
8
Buitenspel
3
1
Corners
7
2
Wissels
4
5
LIVE Valencia - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Sevilla Wissel Adrià Pedrosa voor Marcos Acuña Sevilla
64' Wissel Valencia Wissel Peter González voor Sergi Canós Valencia
70' Wissel Sevilla Wissel Suso voor Djibril Sow Sevilla
73' Wissel Valencia Wissel Javier Guerra voor Fran Pérez Valencia
73' Wissel Valencia Wissel Jesús Vázquez voor Roman Yaremchuk Valencia
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Loïc Badé Sevilla
86' Wissel Valencia Wissel Alberto Mari voor Hugo Guillamón Valencia
86' Wissel Sevilla Wissel Alejo Véliz voor Isaac Romero Sevilla
94' Wissel Sevilla Wissel Juanlu Sánchez voor Jesús Navas Sevilla
94' Wissel Sevilla Wissel Hannibal Mejbri voor Óliver Torres Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sevilla
Opstellingen Valencia - Sevilla
De opstellingen van Valencia en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Sevilla

Valencia en Sevilla treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sevilla in de Primera División vond plaats op 11 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 18 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Valencia. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 11
Winst Sevilla 18
Gelijkspel 8
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Valencia - Sevilla Opstelling Valencia Opstelling Sevilla Live Valencia - Sevilla Live Valencia - Sevilla kijken Valencia - Sevilla kijken Live Valencia - Sevilla stream Valencia - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Sevilla Uitslag Valencia - Sevilla Statistieken Valencia - Sevilla Primera División 2023/2024 Valencia - Sevilla wedden Valencia - Sevilla gokken Valencia - Sevilla Unibet