Nabeschouwing Volga - Ural (1-2) || Russische Premier League 2013/2014

Donderdag 15 mei 2014 - 16:30 uur



In de Russische Premier League 2013/2014 neemt Volga het donderdag 15 mei 2014 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lokomotiv in Moskva.

Via de Volga - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Volga - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Volga en Ural is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Volga - Ural
Goals
1
2
LIVE Volga - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Volga - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Volga - Ural
Opstellingen Volga - Ural

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Volga - Ural

Volga en Ural treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Volga en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 27 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Volga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Volga favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ural slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Volga 1
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Volga - Ural Opstelling Volga Opstelling Ural Live Volga - Ural Live Volga - Ural kijken Volga - Ural kijken Live Volga - Ural stream Volga - Ural Fox Sports Nabeschouwing Volga - Ural Uitslag Volga - Ural Statistieken Volga - Ural Russische Premier League 2013/2014 Volga - Ural wedden Volga - Ural gokken Volga - Ural Unibet