Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (1-0) || Russische Premier League

Zondag 26 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Mbengue, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Akhmat Grozny.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Rostov
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
125
106
Gevaarlijke aanvallen
55
39
Passes
437
405
Overtredingen
10
12
Buitenspel
3
3
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Akhmat Grozny - Rostov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Sigurðsson Rostov
20' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
38' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Mbengue met assist van Mael Akhmat Grozny 1-0
44' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Ionov Rostov
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Gashchenkov voor A. Semenov Akhmat Grozny
48' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Pliev Rostov
52' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
65' Wissel Rostov Wissel T. Kalachev voor B. Zainutdinov Rostov
65' Wissel Rostov Wissel I. Popov voor A. Logashov Rostov
77' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor B. Berisha Akhmat Grozny
77' Gele kaart Rostov Gele kaart voor T. Kalachev Rostov
82' Wissel Rostov Wissel I. Novoseltsev voor K. Pliev Rostov
83' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
89' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor Mael Akhmat Grozny
Opstellingen Akhmat Grozny - Rostov
De opstellingen van Akhmat Grozny en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Rashid Rakhimov
Formatie 3-1-4-2
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Rostov

Akhmat Grozny en Rostov treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 9e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Akhmat Grozny - Rostov Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Rostov Live Akhmat Grozny - Rostov Live Akhmat Grozny - Rostov kijken Akhmat Grozny - Rostov kijken Live Akhmat Grozny - Rostov stream Akhmat Grozny - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov Uitslag Akhmat Grozny - Rostov Statistieken Akhmat Grozny - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Akhmat Grozny - Rostov wedden Akhmat Grozny - Rostov gokken Akhmat Grozny - Rostov Unibet