Nabeschouwing Anzhi - Rostov (1-1) || Russische Premier League

Zaterdag 27 april 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Anzhi het zaterdag 27 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Rostov (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Anzhi en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Eremenko, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Anzhi kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Zakirov, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Rostov
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
21
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
81
72
Gevaarlijke aanvallen
48
47
Passes
481
384
Overtredingen
20
14
Buitenspel
1
1
Corners
3
8
Wissels
2
3
LIVE Anzhi - Rostov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Eremenko Rostov 0-1
55' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Zuev Rostov
69' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor B. Sigurðarson Rostov
71' Wissel Rostov Wissel A. Ionov voor I. Popov Rostov
73' Wissel Anzhi Wissel M. Elmurzaev voor R. Gigolaev Anzhi
77' Doelpunt Anzhi Doelpunt K. Zakirov Anzhi 1-1
79' Wissel Anzhi Wissel J. Lescano voor A. Ponce Anzhi
84' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor B. Zainutdinov A. Zuev Anzhi
84' Wissel Rostov Wissel M. Elmurzaev voor Rostov
Opstellingen Anzhi - Rostov
De opstellingen van Anzhi en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Magomed Adiev
Formatie 3-1-4-2
Coach Valeriy Karpin
Wissels Rostov
# Speler Pos.
31 Ilya Abaev K
33 Konstantin Pliev V
84 Alexandru Gaţcan M
92 Artem Shchadin M
11 Aleksey Ionov M
19 Baktiyor Zainutdinov M
14 Eldor Shomurodov A
Voorbeschouwing Anzhi - Rostov

Anzhi en Rostov treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anzhi en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Anzhi 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 15e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Anzhi - Rostov Opstelling Anzhi Opstelling Rostov Live Anzhi - Rostov Live Anzhi - Rostov kijken Anzhi - Rostov kijken Live Anzhi - Rostov stream Anzhi - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Anzhi - Rostov Uitslag Anzhi - Rostov Statistieken Anzhi - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Anzhi - Rostov wedden Anzhi - Rostov gokken Anzhi - Rostov Unibet