Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar (0-3) || Russische Premier League

Zondag 19 mei 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 19 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door S. Petrov, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pereyra op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee Ari zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitaly Meshkov, waardoor Krasnodar dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Krasnodar
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
21
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
102
92
Gevaarlijke aanvallen
45
41
Passes
413
421
Overtredingen
12
34
Buitenspel
2
0
Corners
6
4
Wissels
1
3
LIVE Arsenal Tula - Krasnodar 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Doelpunt Krasnodar Doelpunt S. Petrov met assist van V. Claesson Krasnodar 0-1
59' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
60' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajić Krasnodar
63' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Gorbatenko voor A. Mohammed Arsenal Tula
67' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
68' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Pereyra Krasnodar 0-2
74' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
76' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Safonov Krasnodar
77' Wissel Krasnodar Wissel J. Fjóluson voor Y. Gazinskiy Krasnodar
82' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van M. Pereyra Krasnodar 0-3
86' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor S. Petrov Krasnodar
Opstellingen Arsenal Tula - Krasnodar
De opstellingen van Arsenal Tula en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar

Arsenal Tula en Krasnodar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 6e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Arsenal Tula - Krasnodar Opstelling Arsenal Tula Opstelling Krasnodar Live Arsenal Tula - Krasnodar Live Arsenal Tula - Krasnodar kijken Arsenal Tula - Krasnodar kijken Live Arsenal Tula - Krasnodar stream Arsenal Tula - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar Uitslag Arsenal Tula - Krasnodar Statistieken Arsenal Tula - Krasnodar Russische Premier League 2018/2019 Arsenal Tula - Krasnodar wedden Arsenal Tula - Krasnodar gokken Arsenal Tula - Krasnodar Unibet