Nabeschouwing Dinamo Moskva - Arsenal Tula (3-3) || Russische Premier League

Zondag 26 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Arsenal Tula (3-3)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Dinamo Moskva en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Miguel Cardoso. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Grigalava zorgde ervoor dat Arsenal Tula op 1-1 kwam te staan in de 16e minuut. In de 29e minuut zette K. Panchenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

R. Mirzov zette Arsenal Tula even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Vladislav Bezborodov toegekende penalty wist te benutten. Dinamo Moskva leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 60 minuten op voorsprong na een goal van K. Panchenko: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Arsenal Tula. In de 84e minuut was het I. Gorbatenko die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Arsenal Tula
Goals
3
3
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
122
71
Gevaarlijke aanvallen
64
21
Passes
465
347
Overtredingen
17
6
Buitenspel
2
0
Corners
5
4
Wissels
3
2
LIVE Dinamo Moskva - Arsenal Tula 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Miguel Cardoso Dinamo Moskva 1-0
16' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
16' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
16' Eigen doelpunt Arsenal Tula Eigen doelpunt G. Grigalava I. Gorbatenko Arsenal Tula 1-1
29' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Panchenko met assist van E. Markov Dinamo Moskva 2-1
31' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
45' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Morozov Dinamo Moskva
46' Wissel Arsenal Tula Wissel Víctor Álvarez voor M. Volodko Arsenal Tula
47' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
48' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kombarov Arsenal Tula
52' Penalty Arsenal Tula Penalty R. Mirzov Arsenal Tula 2-2
60' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Panchenko met assist van E. Markov Dinamo Moskva 3-2
63' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor R. Mirzov Arsenal Tula
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Rykov voor T. Šunjić Dinamo Moskva
78' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Moskvichev voor A. Tetteh Dinamo Moskva
81' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor E. Kangwa Arsenal Tula
84' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt I. Gorbatenko met assist van K. Kombarov Arsenal Tula 3-3
Opstellingen Dinamo Moskva - Arsenal Tula
De opstellingen van Dinamo Moskva en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dmitry Khokhlov
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Arsenal Tula

Dinamo Moskva en Arsenal Tula treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 12e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Arsenal Tula Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Arsenal Tula Live Dinamo Moskva - Arsenal Tula Live Dinamo Moskva - Arsenal Tula kijken Dinamo Moskva - Arsenal Tula kijken Live Dinamo Moskva - Arsenal Tula stream Dinamo Moskva - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Arsenal Tula Uitslag Dinamo Moskva - Arsenal Tula Statistieken Dinamo Moskva - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Dinamo Moskva - Arsenal Tula wedden Dinamo Moskva - Arsenal Tula gokken Dinamo Moskva - Arsenal Tula Unibet