Nabeschouwing Dinamo Moskva - Rostov (0-0) || Russische Premier League

Vrijdag 10 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het vrijdag 10 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Rostov (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Dinamo Moskva en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Dinamo Moskva en Rostov gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Dinamo Moskva, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitaly Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Rostov
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
25
4
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
147
126
Gevaarlijke aanvallen
70
31
Passes
478
375
Overtredingen
16
5
Buitenspel
2
1
Corners
10
3
Wissels
2
3
LIVE Dinamo Moskva - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Rostov Wissel K. Pliev voor S. Parshivlyuk Rostov
46' Wissel Rostov Wissel T. Kalachev voor A. Zuev Rostov
60' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor Joãozinho Dinamo Moskva
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor K. Panchenko Dinamo Moskva
71' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor M. Mevlja Rostov
Opstellingen Dinamo Moskva - Rostov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Rostov

Dinamo Moskva en Rostov treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 12e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Dinamo Moskva - Rostov Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Rostov Live Dinamo Moskva - Rostov Live Dinamo Moskva - Rostov kijken Dinamo Moskva - Rostov kijken Live Dinamo Moskva - Rostov stream Dinamo Moskva - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Rostov Uitslag Dinamo Moskva - Rostov Statistieken Dinamo Moskva - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Dinamo Moskva - Rostov wedden Dinamo Moskva - Rostov gokken Dinamo Moskva - Rostov Unibet