Nabeschouwing Krasnodar - Rostov (2-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zondag 4 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Rostov (2-2)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Krasnodar en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ari, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Ari zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Ingason de 2-2 maakte voor Rostov. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Krasnodar - Rostov 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Guliev Rostov 0-1
16' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 1-1
57' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Pereyra Krasnodar
64' Wissel Rostov Wissel A. Ionov voor B. Sigurðarson Rostov
65' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Guliev Rostov
66' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor M. Pereyra Krasnodar
72' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van Wamberto Krasnodar 2-1
77' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Ari Krasnodar
77' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor E. Shomurodov Rostov
81' Doelpunt Rostov Doelpunt S. Ingason Rostov 2-2
87' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramírez voor Wamberto Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Rostov
Opstellingen Krasnodar - Rostov
De opstellingen van Krasnodar en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Rostov

Krasnodar en Rostov treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 9
Winst Rostov 1
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 4e plaats.