Nabeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan' (1-0) || Russische Premier League

Zondag 26 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan' (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door V. Claesson, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Krasnodar dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Krasnodar uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Rubin Kazan'
Goals
1
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
24
10
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
136
94
Gevaarlijke aanvallen
49
29
Passes
544
393
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
2
Corners
4
1
Wissels
3
2
LIVE Krasnodar - Rubin Kazan' 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Wissel Rubin Kazan' Wissel A. Sagitov voor R. Kambolov Rubin Kazan'
40' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor K. Bayramyan Rubin Kazan'
47' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor D. Stepanov Rubin Kazan'
56' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor D. Stotskiy Krasnodar
57' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
59' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Wamberto Krasnodar 1-0
65' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Panteleev voor V. Podberezkin Rubin Kazan'
67' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
68' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor C. Kaboré Krasnodar
77' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor M. Pereyra Krasnodar
85' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor F. Uremović Rubin Kazan'
Opstellingen Krasnodar - Rubin Kazan'
De opstellingen van Krasnodar en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Kurban Berdyev
Voorbeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan'

Krasnodar en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krasnodar - Rubin Kazan' Opstelling Krasnodar Opstelling Rubin Kazan' Live Krasnodar - Rubin Kazan' Live Krasnodar - Rubin Kazan' kijken Krasnodar - Rubin Kazan' kijken Live Krasnodar - Rubin Kazan' stream Krasnodar - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan' Uitslag Krasnodar - Rubin Kazan' Statistieken Krasnodar - Rubin Kazan' Russische Premier League 2018/2019 Krasnodar - Rubin Kazan' wedden Krasnodar - Rubin Kazan' gokken Krasnodar - Rubin Kazan' Unibet