Nabeschouwing Krasnodar - Ural (2-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zondag 2 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Ural (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Ural is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door M. Suleymanov, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ignatyev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Ural 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
23' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
32' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor Wamberto Krasnodar
51' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Ari Krasnodar
53' Wissel Ural Wissel V. Ilyin voor A. Panyukov Ural
57' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van V. Claesson Krasnodar 1-0
62' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Cueva Krasnodar
69' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatyev Krasnodar 2-0
80' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor Y. Bavin Ural
83' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor N. Dimitrov Ural
84' Wissel Krasnodar Wissel A. Golubev voor M. Pereyra Krasnodar
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Claesson Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Ural
Opstellingen Krasnodar - Ural
De opstellingen van Krasnodar en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Ural

Krasnodar en Ural treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Ural slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 5
Winst Ural 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 6e plaats.