Nabeschouwing Orenburg - Spartak Moskva (2-0) || Russische Premier League

Zondag 26 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Rostoshi.

Via de Orenburg - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Spartak Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ricardo Alves, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Orenburg opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Kulishev die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Orenburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Orenburg.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Spartak Moskva
Goals
2
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
14
17
Schoten op doel
9
7
Aanvallen
100
140
Gevaarlijke aanvallen
50
57
Passes
325
522
Overtredingen
13
7
Buitenspel
4
0
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Orenburg - Spartak Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Orenburg Doelpunt Ricardo Alves Orenburg 1-0
11' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
12' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Đ. Despotović Orenburg
27' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
57' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor A. Guliev Spartak Moskva
57' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor S. Kozlov Orenburg
61' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Glushenkov voor A. Tashaev Spartak Moskva
68' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor Ricardo Alves Orenburg
69' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor N. Umyarov Spartak Moskva
78' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
78' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor L. Melgarejo Spartak Moskva
90' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Dovbnya Orenburg
94' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Kulishev Orenburg 2-0
95' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Kulishev Orenburg
96' Wissel Orenburg Wissel D. Andreev voor Đ. Despotović Orenburg
Opstellingen Orenburg - Spartak Moskva
De opstellingen van Orenburg en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Orenburg - Spartak Moskva

Orenburg en Spartak Moskva treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Spartak Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Spartak Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 8e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Orenburg - Spartak Moskva Opstelling Orenburg Opstelling Spartak Moskva Live Orenburg - Spartak Moskva Live Orenburg - Spartak Moskva kijken Orenburg - Spartak Moskva kijken Live Orenburg - Spartak Moskva stream Orenburg - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Spartak Moskva Uitslag Orenburg - Spartak Moskva Statistieken Orenburg - Spartak Moskva Russische Premier League 2018/2019 Orenburg - Spartak Moskva wedden Orenburg - Spartak Moskva gokken Orenburg - Spartak Moskva Unibet