Nabeschouwing Ufa - Orenburg (0-2) || Russische Premier League

Zaterdag 18 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 18 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Orenburg (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Ricardo Alves, waarmee Orenburg met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Orenburg opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het D. Miškić die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Orenburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Orenburg.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Orenburg
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
128
101
Gevaarlijke aanvallen
70
40
Passes
508
420
Overtredingen
14
9
Buitenspel
1
2
Corners
1
3
Wissels
3
1
LIVE Ufa - Orenburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Orenburg Doelpunt Ricardo Alves Orenburg 0-1
37' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor D. Sysuev Ufa
46' Wissel Ufa Wissel V. Salatić voor C. Carp Ufa
66' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor A. Vombergar Ufa
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Salatić Ufa
83' Gele kaart Ufa Gele kaart voor P. Alikin Ufa
87' Doelpunt Orenburg Doelpunt D. Miškić met assist van D. Popovič Orenburg 0-2
93' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor A. Sutormin Orenburg
Opstellingen Ufa - Orenburg
De opstellingen van Ufa en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Ufa - Orenburg

Ufa en Orenburg treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 14e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Ufa - Orenburg Opstelling Ufa Opstelling Orenburg Live Ufa - Orenburg Live Ufa - Orenburg kijken Ufa - Orenburg kijken Live Ufa - Orenburg stream Ufa - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Orenburg Uitslag Ufa - Orenburg Statistieken Ufa - Orenburg Russische Premier League 2018/2019 Ufa - Orenburg wedden Ufa - Orenburg gokken Ufa - Orenburg Unibet