Nabeschouwing Ufa - Ural (4-1) || Russische Premier League

Zondag 28 april 2019 - 10:30 uur

Ufa - Ural

In de Russische Premier League neemt Ufa het zondag 28 april 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Ural (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Ural is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 4-1 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door E. Bicfalvi, waarmee Ural met 0-1 de leiding nam. Ufa kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Vombergar, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Ufa vervolgens op 2-1. Het was O. Vaněk die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

In de 58e minuut werd S. Bryzgalov van Ural met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ural het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 79 minuten werd de voorsprong voor Ufa vergroot nadat S. Igboun de 3-1 wist te scoren. In de 92e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Igboun die namens Ufa het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikhail Vilkov bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Ufa.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Ural
Goals
4
1
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Schoten totaal
22
12
Schoten op doel
11
4
Aanvallen
93
99
Gevaarlijke aanvallen
61
53
Passes
351
378
Overtredingen
15
9
Buitenspel
1
1
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Ufa - Ural 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van M. Aratore Ural 0-1
22' Doelpunt Ufa Doelpunt A. Vombergar Ufa 1-1
52' Penalty Ufa Penalty O. Vaněk Ufa 2-1
54' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor O. Vaněk Ufa
55' Wissel Ural Wissel A. Fidler voor A. Egorychev Ural
58' Rode kaart Ural Rode kaart voor S. Bryzgalov Ural
61' Wissel Ural Wissel D. Polyakov voor A. Panyukov Ural
77' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor D. Sysuev Ufa
77' Wissel Ural Wissel N. Dimitrov voor M. Aratore Ural
79' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun met assist van D. Zhivoglyadov Ufa 3-1
88' Wissel Ufa Wissel A. Sukhov voor D. Zhivoglyadov Ufa
92' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun Ufa 4-1
Opstellingen Ufa - Ural
De opstellingen van Ufa en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Sergey Tomarov
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Ufa - Ural

Ufa en Ural treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 14e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ufa - Ural Opstelling Ufa Opstelling Ural Live Ufa - Ural Live Ufa - Ural kijken Ufa - Ural kijken Live Ufa - Ural stream Ufa - Ural Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Ural Uitslag Ufa - Ural Statistieken Ufa - Ural Russische Premier League 2018/2019 Ufa - Ural wedden Ufa - Ural gokken Ufa - Ural Unibet