Nabeschouwing Ural - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ural het zaterdag 25 augustus 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door I. Doumbia, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. Ural kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Bicfalvi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette N. Dimitrov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt I. Doumbia Akhmat Grozny 0-1
32' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
33' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
50' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van N. Dimitrov Ural 1-1
60' Wissel Ural Wissel V. Ilyin voor A. Panyukov Ural
68' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Mitrishev voor M. Musalov Akhmat Grozny
71' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor O. El Kabir Ural
71' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Mael Akhmat Grozny
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Ivanov voor Mael Akhmat Grozny
75' Gele kaart Ural Gele kaart voor G. Balažic Ural
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel Ravanelli voor A. Mbengue Akhmat Grozny
78' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor A. Egorychev Ural
78' Doelpunt Ural Doelpunt N. Dimitrov Ural 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Akhmat Grozny
Opstellingen Ural - Akhmat Grozny
De opstellingen van Ural en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Akhmat Grozny

Ural en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 30 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ural als Akhmat Grozny wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Ural 3
Winst Akhmat Grozny 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 15e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 13e plaats.