Nabeschouwing Ural - Rubin Kazan' (2-1) || Russische Premier League

Zondag 21 april 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het zondag 21 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Rubin Kazan' (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ural kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Egorychev. Rubin Kazan' kwam na 4 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Poloz, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. I. Zhigulev dacht na 85 minuten te scoren voor Ural, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Ural.

Wedstrijdstatistieken Ural - Rubin Kazan'
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
125
115
Gevaarlijke aanvallen
51
46
Passes
442
479
Overtredingen
12
11
Buitenspel
1
0
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Ural - Rubin Kazan' 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Ural Doelpunt A. Egorychev Ural 1-0
4' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt D. Poloz met assist van K. Bayramyan Rubin Kazan' 1-1
11' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor K. Bayramyan Rubin Kazan'
19' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor D. Stepanov Rubin Kazan'
53' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor P. Boumal Ural
66' Wissel Rubin Kazan' Wissel P. Mogilevets voor E. Bashkirov Rubin Kazan'
67' Wissel Ural Wissel R. Emelyanov voor P. Pogrebnyak Ural
72' Wissel Rubin Kazan' Wissel R. Akbashev voor V. Podberezkin Rubin Kazan'
79' Wissel Rubin Kazan' Wissel A. Bukharov voor D. Poloz Rubin Kazan'
81' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor A. Bukharov Rubin Kazan'
85' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor O. El Kabir Ural 2-1
85' Doelpunt Ural Doelpunt I. Zhigulev met assist van A. Egorychev Ural
Opstellingen Ural - Rubin Kazan'
De opstellingen van Ural en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Kurban Berdyev
Voorbeschouwing Ural - Rubin Kazan'

Ural en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ural en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 13e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Ural - Rubin Kazan' Opstelling Ural Opstelling Rubin Kazan' Live Ural - Rubin Kazan' Live Ural - Rubin Kazan' kijken Ural - Rubin Kazan' kijken Live Ural - Rubin Kazan' stream Ural - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Ural - Rubin Kazan' Uitslag Ural - Rubin Kazan' Statistieken Ural - Rubin Kazan' Russische Premier League 2018/2019 Ural - Rubin Kazan' wedden Ural - Rubin Kazan' gokken Ural - Rubin Kazan' Unibet