Nabeschouwing Ural - Spartak Moskva (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ural het zaterdag 4 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Spartak Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Fernando, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kirill Levnikov, waardoor Spartak Moskva de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Ural - Spartak Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor A. Lomovitski Spartak Moskva
57' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
57' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Eshchenko Spartak Moskva
58' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor N. Dimitrov Ural
64' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
66' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Glushenkov voor L. Melgarejo Spartak Moskva
67' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
76' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor P. Pogrebnyak Ural
82' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Fernando Spartak Moskva 0-1
85' Wissel Ural Wissel V. Ilyin voor A. Egorychev Ural
89' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor A. Guliev Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Spartak Moskva
Opstellingen Ural - Spartak Moskva
De opstellingen van Ural en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Spartak Moskva

Ural en Spartak Moskva treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Ural. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 5
Winst Spartak Moskva 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 11e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 5e plaats.