Nabeschouwing Ural - Yenisey (3-2) || Russische Premier League

Zondag 7 april 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het zondag 7 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Yenisey (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Turbin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. D. Yatchenko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Yenisey vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Yenisey vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Zotov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Ural de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Dimitrov.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen P. Pogrebnyak in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Ural. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ural dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Panyukov de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeny Turbin bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ural.

Wedstrijdstatistieken Ural - Yenisey
Goals
3
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
21
13
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
118
94
Gevaarlijke aanvallen
64
33
Passes
398
316
Overtredingen
8
17
Buitenspel
1
2
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Ural - Yenisey 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Ural Gele kaart voor S. Strandberg Ural
21' Penalty Yenisey Penalty D. Yatchenko Yenisey 0-1
25' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Torbinski Yenisey
46' Wissel Yenisey Wissel P. Komolov voor D. Torbinski Yenisey
58' Wissel Yenisey Wissel K. Savichev voor A. Sarkisov Yenisey
63' Doelpunt Yenisey Doelpunt A. Zotov met assist van O. Danchenko Yenisey 0-2
69' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor P. Boumal Ural
72' Doelpunt Ural Doelpunt N. Dimitrov Ural 1-2
81' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor N. Dimitrov Ural
83' Wissel Ural Wissel O. Danchenko voor Ural
83' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor I. Zhigulev A. Egorychev Yenisey
84' Wissel Yenisey Wissel M. Kostyukov voor O. Danchenko Yenisey
85' Doelpunt Ural Doelpunt P. Pogrebnyak Ural 2-2
86' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov met assist van O. El Kabir Ural 3-2
92' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor M. Kostyukov Yenisey
Opstellingen Ural - Yenisey
De opstellingen van Ural en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandr Alekseev
Voorbeschouwing Ural - Yenisey

Ural en Yenisey treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Turbin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ural en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Yenisey 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 13e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Ural - Yenisey Opstelling Ural Opstelling Yenisey Live Ural - Yenisey Live Ural - Yenisey kijken Ural - Yenisey kijken Live Ural - Yenisey stream Ural - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Ural - Yenisey Uitslag Ural - Yenisey Statistieken Ural - Yenisey Russische Premier League 2018/2019 Ural - Yenisey wedden Ural - Yenisey gokken Ural - Yenisey Unibet