Nabeschouwing Ural - Zenit (0-1) || Russische Premier League

Zaterdag 2 maart 2019 - 09:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het zaterdag 2 maart 2019 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Zenit (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zenit dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Ural - Zenit
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
103
113
Gevaarlijke aanvallen
40
57
Passes
443
472
Overtredingen
14
9
Buitenspel
2
3
Corners
6
7
Wissels
1
3
LIVE Ural - Zenit 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
42' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van M. Ozdoev Zenit 0-1
70' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
73' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor A. Dzyuba Zenit
73' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor Y. Bavin Ural
84' Wissel Zenit Wissel Hernani voor R. Mak Zenit
85' Gele kaart Ural Gele kaart voor O. El Kabir Ural
88' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor S. Driussi Zenit
93' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Lunev Zenit
Opstellingen Ural - Zenit
De opstellingen van Ural en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Zenit

Ural en Zenit treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ural en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 9e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Ural - Zenit Opstelling Ural Opstelling Zenit Live Ural - Zenit Live Ural - Zenit kijken Ural - Zenit kijken Live Ural - Zenit stream Ural - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Ural - Zenit Uitslag Ural - Zenit Statistieken Ural - Zenit Russische Premier League 2018/2019 Ural - Zenit wedden Ural - Zenit gokken Ural - Zenit Unibet