Nabeschouwing Yenisey - Ufa (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het zaterdag 13 april 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyj Stadion in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Ufa (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Yenisey en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg O. Thill van Ufa via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Yenisey en Ufa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Ufa kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Karasev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Yenisey - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty gemist Ufa Penalty gemist O. Thill Ufa
15' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
17' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor V. Kichin Yenisey
45' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Ufa
53' Wissel Ufa Wissel I. Paurević voor O. Vaněk Ufa
55' Wissel Yenisey Wissel A. Sarkisov voor A. Kutjin Yenisey
56' Wissel Yenisey Wissel M. Komkov voor A. Zotov Yenisey
62' Wissel Ufa Wissel D. Sysuev voor A. Vombergar Ufa
84' Wissel Ufa Wissel I. Bezdenezhnykh voor L. Bizjak Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Ufa
Opstellingen Yenisey - Ufa
De opstellingen van Yenisey en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Yenisey - Ufa

Yenisey en Ufa treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yenisey en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Yenisey te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Yenisey. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yenisey 0
Winst Ufa 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 16e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 14e plaats.