Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (2-0) || Russische Premier League

Woensdag 24 april 2019 - 20:00 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het woensdag 24 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door A. Dzyuba, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Azmoun op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zenit.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Dinamo Moskva
Goals
2
0
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
140
89
Gevaarlijke aanvallen
81
31
Passes
552
273
Overtredingen
11
9
Buitenspel
4
0
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Dinamo Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Panchenko Dinamo Moskva
20' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sow Dinamo Moskva
52' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
59' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor S. Driussi Zenit
60' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van Y. Zhirkov Zenit 1-0
66' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Dzyuba Zenit 2-0
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor F. Černych Dinamo Moskva
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel Joãozinho voor A. Yusupov Dinamo Moskva
76' Wissel Zenit Wissel Hernani voor S. Azmoun Zenit
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Lutsenko voor K. Panchenko Dinamo Moskva
90' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor E. Rigoni Zenit
Opstellingen Zenit - Dinamo Moskva
De opstellingen van Zenit en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Zenit - Dinamo Moskva

Zenit en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Dinamo Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zenit - Dinamo Moskva Opstelling Zenit Opstelling Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva kijken Zenit - Dinamo Moskva kijken Live Zenit - Dinamo Moskva stream Zenit - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva Uitslag Zenit - Dinamo Moskva Statistieken Zenit - Dinamo Moskva Russische Premier League 2018/2019 Zenit - Dinamo Moskva wedden Zenit - Dinamo Moskva gokken Zenit - Dinamo Moskva Unibet