Nabeschouwing Zenit - Rostov (2-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Zenit het zondag 25 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Rostov (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Driussi, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Erokhin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut kreeg A. Guliev van Rostov voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rostov de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zenit.

LIVE Zenit - Rostov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi Zenit 1-0
35' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Guliev Rostov
63' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van S. Driussi Zenit 2-0
66' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor D. Skopintsev Rostov
78' Wissel Zenit Wissel D. Terentjev voor Hernani Zenit
79' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Sigurðsson Rostov
81' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor A. Guliev Rostov
83' Wissel Rostov Wissel A. Shchadin voor A. Zuev Rostov
86' Wissel Rostov Wissel A. Ionov voor R. Sigurðsson Rostov
87' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor A. Erokhin Zenit
89' Wissel Zenit Wissel M. Kranevitter voor L. Paredes Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Rostov
Opstellingen Zenit - Rostov
De opstellingen van Zenit en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Rostov

Zenit en Rostov treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 8
Winst Rostov 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.