Nabeschouwing Zenit - Yenisey (4-1) || Russische Premier League

Zondag 26 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het zondag 26 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Yenisey (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 4-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. S. Azmoun maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zenit vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Zenit vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Driussi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee A. Erokhin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zenit geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Driussi. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist D. Torbinski namens Yenisey de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Sukhoy en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Yenisey
Goals
4
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
105
67
Gevaarlijke aanvallen
62
34
Passes
497
356
Overtredingen
10
13
Buitenspel
3
2
Corners
11
6
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Yenisey 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Kutjin Yenisey
26' Penalty Zenit Penalty S. Azmoun Zenit 1-0
46' Wissel Zenit Wissel I. Smolnikov voor R. Mak Zenit
50' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Erokhin Zenit
57' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi met assist van Y. Zhirkov Zenit 2-0
60' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van A. Dzyuba Zenit 3-0
65' Wissel Yenisey Wissel K. Savichev voor A. Khubulov Yenisey
71' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi met assist van S. Azmoun Zenit 4-0
76' Wissel Yenisey Wissel M. Edapin voor D. Yurchenko Yenisey
80' Wissel Zenit Wissel E. Mammana voor A. Anyukov Zenit
82' Wissel Yenisey Wissel M. Kostyukov voor A. Kutjin Yenisey
84' Doelpunt Yenisey Doelpunt D. Torbinski met assist van K. Savichev Yenisey 4-1
88' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor Neto Zenit
Opstellingen Zenit - Yenisey
De opstellingen van Zenit en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmitriy Alenichev
Wissels Yenisey
# Speler Pos.
1 Yury Nesterenko K
95 Maksim Edapin K
17 Konstantin Savichev M
77 Mikhail Kostyukov A
9 Aleksandr Sobolev A
Voorbeschouwing Zenit - Yenisey

Zenit en Yenisey treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Yenisey 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zenit - Yenisey Opstelling Zenit Opstelling Yenisey Live Zenit - Yenisey Live Zenit - Yenisey kijken Zenit - Yenisey kijken Live Zenit - Yenisey stream Zenit - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Yenisey Uitslag Zenit - Yenisey Statistieken Zenit - Yenisey Russische Premier League 2018/2019 Zenit - Yenisey wedden Zenit - Yenisey gokken Zenit - Yenisey Unibet