Nabeschouwing Arsenal Tula - Ufa (1-0) || Russische Premier League

Zondag 11 augustus 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 11 augustus 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Ufa (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door V. Alvarez, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Arsenal Tula.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Ufa
Goals
1
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
135
81
Gevaarlijke aanvallen
45
43
Passes
421
350
Overtredingen
12
17
Buitenspel
0
2
Corners
6
7
Wissels
2
3
LIVE Arsenal Tula - Ufa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
28' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt V. Alvarez met assist van G. Causic Arsenal Tula 1-0
46' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor O. Thill Ufa
60' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor Sly Ufa
68' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
70' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
85' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
87' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor A. Putsko Ufa
Opstellingen Arsenal Tula - Ufa
De opstellingen van Arsenal Tula en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Tomarov
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Ufa

Arsenal Tula en Ufa treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 6e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - Ufa Opstelling Arsenal Tula Opstelling Ufa Live Arsenal Tula - Ufa Live Arsenal Tula - Ufa kijken Arsenal Tula - Ufa kijken Live Arsenal Tula - Ufa stream Arsenal Tula - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Ufa Uitslag Arsenal Tula - Ufa Statistieken Arsenal Tula - Ufa Russische Premier League 2019/2020 Arsenal Tula - Ufa wedden Arsenal Tula - Ufa gokken Arsenal Tula - Ufa Unibet