Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (1-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zondag 6 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. Bayramyan, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Bayramyan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Rostov, waarmee E. Shomurodov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

N. Vlasic zette CSKA Moskva even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Vasili Kazartsev toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rostov.

LIVE CSKA Moskva - Rostov 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rostov Doelpunt K. Bayramyan met assist van M. Normann Rostov 0-1
12' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
44' Doelpunt Rostov Doelpunt K. Bayramyan met assist van E. Shomurodov Rostov 0-2
46' Wissel CSKA Moskva Wissel L. Santos voor A. Gogoua CSKA Moskva
58' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor D. Glebov Rostov
61' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van K. Bayramyan Rostov 0-3
67' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
77' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor K. Bayramyan Rostov
85' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor A. Ionov Rostov
86' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Saplinov Rostov
89' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Akhmetov CSKA Moskva
93' Penalty CSKA Moskva Penalty N. Vlasic CSKA Moskva 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Rostov
Opstellingen CSKA Moskva - Rostov
De opstellingen van CSKA Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Rostov

CSKA Moskva en Rostov treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 7
Winst Rostov 4
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 1e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.