Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (0-0) || Russische Premier League

Zondag 11 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt CSKA Moskva het zondag 11 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen CSKA Moskva en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was CSKA Moskva dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor CSKA Moskva, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitaly Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Sochi
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
176
74
Gevaarlijke aanvallen
100
22
Passes
637
278
Overtredingen
8
13
Buitenspel
3
3
Corners
10
3
Wissels
3
3
LIVE CSKA Moskva - Sochi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
41' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
42' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Dzhanaev Sochi
49' Gele kaart Sochi Gele kaart voor F. Kudryashov Sochi
60' Wissel Sochi Wissel A. Karapetyan voor A. Mostovoy Sochi
66' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Karapetyan Sochi
67' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor K. Bistrovic CSKA Moskva
82' Wissel Sochi Wissel I. Yurganov voor N. Kalugin Sochi
84' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Efremov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
86' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor E. Nabiullin Sochi
Opstellingen CSKA Moskva - Sochi
De opstellingen van CSKA Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Sochi

CSKA Moskva en Sochi treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Moskva en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 0
Winst Sochi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
CSKA Moskva - Sochi Opstelling CSKA Moskva Opstelling Sochi Live CSKA Moskva - Sochi Live CSKA Moskva - Sochi kijken CSKA Moskva - Sochi kijken Live CSKA Moskva - Sochi stream CSKA Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi Uitslag CSKA Moskva - Sochi Statistieken CSKA Moskva - Sochi Russische Premier League 2019/2020 CSKA Moskva - Sochi wedden CSKA Moskva - Sochi gokken CSKA Moskva - Sochi Unibet