Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (2-0) || Russische Premier League

Vrijdag 26 juli 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het vrijdag 26 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Yusupov, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Panchenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Ural
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
126
110
Gevaarlijke aanvallen
56
53
Passes
400
416
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Moskva - Ural 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Yusupov met assist van Joaozinho Dinamo Moskva 1-0
31' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Panchenko met assist van R. Sheydaev Dinamo Moskva 2-0
39' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. Kabore Dinamo Moskva
46' Wissel Ural Wissel N. Dimitrov voor P. Boumal Ural
56' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
59' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
70' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor A. Egorychev Ural
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Tetteh voor A. Yusupov Dinamo Moskva
79' Wissel Dinamo Moskva Wissel M. Cardoso voor Joaozinho Dinamo Moskva
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Morozov voor K. Rausch Dinamo Moskva
84' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor V. Haroyan Ural
Opstellingen Dinamo Moskva - Ural
De opstellingen van Dinamo Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Ural

Dinamo Moskva en Ural treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 12e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Moskva - Ural Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Ural Live Dinamo Moskva - Ural Live Dinamo Moskva - Ural kijken Dinamo Moskva - Ural kijken Live Dinamo Moskva - Ural stream Dinamo Moskva - Ural Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural Uitslag Dinamo Moskva - Ural Statistieken Dinamo Moskva - Ural Russische Premier League 2019/2020 Dinamo Moskva - Ural wedden Dinamo Moskva - Ural gokken Dinamo Moskva - Ural Unibet