Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (4-0) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krasnodar het woensdag 22 juli 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Akhmat Grozny is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Berg, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Cabella op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Wanderson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Krasnodar in de 63e minuut, nadat M. Berg de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Akhmat Grozny 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
20' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Wanderson Krasnodar
23' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
43' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Berg met assist van K. Olsson Krasnodar 1-0
54' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Cabella met assist van M. Berg Krasnodar 2-0
58' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson met assist van M. Berg Krasnodar 3-0
58' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor A. Ponce Akhmat Grozny
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Glushakov voor B. Berisha Akhmat Grozny
63' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Berg met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 4-0
65' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Ivanov Akhmat Grozny
66' Wissel Krasnodar Wissel M. Fernandes voor R. Cabella Krasnodar
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Kadyrov voor E. Kharin Akhmat Grozny
72' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Berg Krasnodar
72' Wissel Krasnodar Wissel E. Sorokin voor K. Pantaleao Krasnodar
79' Wissel Krasnodar Wissel M. Kutovoy voor D. Utkin Krasnodar
80' Wissel Krasnodar Wissel A. Matsukatov voor M. Wanderson Krasnodar
83' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Adamov Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Akhmat Grozny
Opstellingen Krasnodar - Akhmat Grozny
De opstellingen van Krasnodar en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Igor Shalimov
Voorbeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny

Krasnodar en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 14 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 10
Winst Akhmat Grozny 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 14e plaats.