Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (3-0) || Russische Premier League

Zaterdag 27 juli 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zaterdag 27 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Ignatjev, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ignatjev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut kreeg E. Nabiullin van Sochi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sochi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Krasnodar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Sochi
Goals
3
0
Balbezit
63%
37%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
22
14
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
129
78
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
558
315
Overtredingen
7
15
Buitenspel
4
0
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Krasnodar - Sochi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatjev met assist van M. Wanderson Krasnodar 1-0
25' Gele kaart Sochi Gele kaart voor E. Nabiullin Sochi
32' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
42' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatjev Krasnodar 2-0
53' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
62' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Y. Namli Krasnodar
62' Wissel Sochi Wissel A. Pomerko voor E. Pesegov Sochi
67' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor I. Ignatjev Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor Ari Krasnodar
77' Tweede gele kaart Sochi Tweede gele kaart voor E. Nabiullin Sochi
80' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van S. Petrov Krasnodar 3-0
81' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor D. Poloz Sochi
86' Wissel Sochi Wissel Y. Kazaev voor I. Tsallagov Sochi
86' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Kambolov Krasnodar
Opstellingen Krasnodar - Sochi
De opstellingen van Krasnodar en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Sochi

Krasnodar en Sochi treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Sochi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 10e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krasnodar - Sochi Opstelling Krasnodar Opstelling Sochi Live Krasnodar - Sochi Live Krasnodar - Sochi kijken Krasnodar - Sochi kijken Live Krasnodar - Sochi stream Krasnodar - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Sochi Uitslag Krasnodar - Sochi Statistieken Krasnodar - Sochi Russische Premier League 2019/2020 Krasnodar - Sochi wedden Krasnodar - Sochi gokken Krasnodar - Sochi Unibet