Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 12 juli 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. D. Fomin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ufa vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Lokomotiv Moskva het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk J. Farfan die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ufa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
39' Penalty Ufa Penalty D. Fomin Ufa 0-1
42' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Urunov Ufa
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
49' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
52' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Sukhov Ufa
70' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Farfan voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
70' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Suleymanov voor Eder Lokomotiv Moskva
72' Gele kaart Ufa Gele kaart voor L. Bizjak Ufa
73' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor L. Bizjak Ufa
74' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
81' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfan met assist van J. Mario Lokomotiv Moskva 1-1
92' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor O. Urunov Ufa
92' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor A. Kozlov Ufa
92' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Kvirkvelia voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ufa
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ufa
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa

Lokomotiv Moskou en Ufa treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 4
Winst Ufa 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 2e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 6e plaats.