Nabeschouwing Rostov - Ural (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 30 november 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het zaterdag 30 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Rostov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Ural (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Rostov en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rostov dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Ural
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
149
80
Gevaarlijke aanvallen
86
33
Passes
388
271
Overtredingen
8
19
Buitenspel
1
0
Corners
12
4
Wissels
3
2
LIVE Rostov - Ural 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor D. Chistyakov Rostov
41' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Kozlov Rostov
55' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor O. El Kabir Ural
62' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Logashov Rostov
66' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor K. Bayramyan Rostov
68' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Fidler Ural
70' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Polyakov Ural
71' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor A. Fidler Ural
82' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
84' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Iljin Ural
Opstellingen Rostov - Ural
De opstellingen van Rostov en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Ural

Rostov en Ural treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Rostov - Ural Opstelling Rostov Opstelling Ural Live Rostov - Ural Live Rostov - Ural kijken Rostov - Ural kijken Live Rostov - Ural stream Rostov - Ural Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Ural Uitslag Rostov - Ural Statistieken Rostov - Ural Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Ural wedden Rostov - Ural gokken Rostov - Ural Unibet