Nabeschouwing Rostov - Ural (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zaterdag 30 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SKA SKVO in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Ural (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Rostov en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rostov dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rostov - Ural 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor D. Chistyakov Rostov
41' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Kozlov Rostov
55' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor O. El Kabir Ural
62' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Logashov Rostov
66' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor K. Bayramyan Rostov
68' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Fidler Ural
70' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Polyakov Ural
71' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor A. Fidler Ural
82' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
84' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Iljin Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Ural
Opstellingen Rostov - Ural
De opstellingen van Rostov en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Ural

Rostov en Ural treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 3 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Ural slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 7
Winst Ural 1
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 8e plaats.