Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krasnodar (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Donderdag 9 juli 2020 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het donderdag 9 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krasnodar (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Krasnodar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door D. Makarov, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rubin Kazan' uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rubin Kazan' - Krasnodar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
51' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt D. Makarov met assist van F. Uremovic Rubin Kazan 1-0
57' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Abildgaard Rubin Kazan
59' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
63' Wissel Krasnodar Wissel M. Fernandes voor M. Suleymanov Krasnodar
63' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor R. Cabella Krasnodar
66' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Fernandes Krasnodar
69' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor D. Makarov Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor I. Ignatjev Rubin Kazan
75' Wissel Krasnodar Wissel G. Onugkha voor D. Utkin Krasnodar
75' Wissel Krasnodar Wissel I. Vorotnikov voor T. Vilhena Krasnodar
83' Wissel Rubin Kazan Wissel Z. Davitashvili voor D. Jevtic Rubin Kazan
83' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Tarasov voor I. Konovalov Rubin Kazan
88' Wissel Krasnodar Wissel N. Sergeev voor C. Ramirez Krasnodar
94' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
96' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Pantaleao Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Krasnodar
Opstellingen Rubin Kazan' - Krasnodar
De opstellingen van Rubin Kazan' en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Krasnodar

Rubin Kazan' en Krasnodar treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 12 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 3
Winst Krasnodar 12
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 9e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.