Nabeschouwing Rubin Kazan' - Sochi (0-3) || Russische Premier League

Zaterdag 31 augustus 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zaterdag 31 augustus 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Sochi (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door I. Tsallagov, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kudryashov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Karapetian van Sochi die de 0-3 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikolay Voloshin, waardoor Sochi dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Sochi
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
20
15
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
137
102
Gevaarlijke aanvallen
72
55
Passes
22
7
Overtredingen
9
10
Buitenspel
2
2
Corners
7
2
Wissels
2
3
LIVE Rubin Kazan' - Sochi 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor Y. Bashkirov Rubin Kazan'
20' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor Z. Davitashvili Rubin Kazan'
21' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Tsallagov Sochi 0-1
29' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Lagator Sochi
37' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
52' Doelpunt Sochi Doelpunt F. Kudryashov met assist van D. Poloz Sochi 0-2
55' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Kjartansson voor E. Markov Rubin Kazan'
66' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor D. Poloz Sochi
71' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor D. Stepanov Rubin Kazan'
73' Wissel Sochi Wissel A. Pomerko voor A. Mostovoy Sochi
76' Wissel Rubin Kazan' Wissel B. Mikeltadze voor Y. Bashkirov Rubin Kazan'
76' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Zabolotnyi Sochi
78' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Zabolotnyi Sochi
94' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Karapetian met assist van C. Noboa Sochi 0-3
Opstellingen Rubin Kazan' - Sochi
De opstellingen van Rubin Kazan' en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Formatie 4-3-3
Coach Alexander Tochilin
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Sochi

Rubin Kazan' en Sochi treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Sochi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 9e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rubin Kazan' - Sochi Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Sochi Live Rubin Kazan' - Sochi Live Rubin Kazan' - Sochi kijken Rubin Kazan' - Sochi kijken Live Rubin Kazan' - Sochi stream Rubin Kazan' - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Sochi Uitslag Rubin Kazan' - Sochi Statistieken Rubin Kazan' - Sochi Russische Premier League 2019/2020 Rubin Kazan' - Sochi wedden Rubin Kazan' - Sochi gokken Rubin Kazan' - Sochi Unibet