Nabeschouwing Rubin Kazan' - Zenit (1-2) || Russische Premier League

Zaterdag 23 november 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zaterdag 23 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Rubin Kazan' - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Zenit (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan' kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Markov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette A. Dzyuba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Zenit dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Zenit
Goals
1
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
102
147
Gevaarlijke aanvallen
41
62
Passes
438
570
Overtredingen
12
11
Buitenspel
4
1
Corners
2
4
Wissels
3
2
LIVE Rubin Kazan' - Zenit 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van D. Kuzyayev Zenit 0-1
51' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor O. Danchenko Rubin Kazan'
53' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Driussi Zenit
59' Wissel Rubin Kazan' Wissel K. Kvaratskhelia voor O. Danchenko Rubin Kazan'
61' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor E. Sorokin Rubin Kazan'
62' Gele kaart Zenit Gele kaart voor V. Karavaev Zenit
66' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt E. Markov met assist van I. Konovalov Rubin Kazan' 1-1
75' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor S. Driussi Zenit
78' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Denisov voor N. Poyarkov Rubin Kazan'
79' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van V. Karavaev Zenit 1-2
82' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor I. Konovalov Rubin Kazan'
82' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Kjartansson voor E. Markov Rubin Kazan'
87' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor S. Azmoun Zenit
Opstellingen Rubin Kazan' - Zenit
De opstellingen van Rubin Kazan' en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Eduardo Docampo
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Zenit

Rubin Kazan' en Zenit treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 14e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rubin Kazan' - Zenit Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Zenit Live Rubin Kazan' - Zenit Live Rubin Kazan' - Zenit kijken Rubin Kazan' - Zenit kijken Live Rubin Kazan' - Zenit stream Rubin Kazan' - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Zenit Uitslag Rubin Kazan' - Zenit Statistieken Rubin Kazan' - Zenit Russische Premier League 2019/2020 Rubin Kazan' - Zenit wedden Rubin Kazan' - Zenit gokken Rubin Kazan' - Zenit Unibet